Împreună cu ei vom face ca experiența Snow Fest să-ți rămână în minte tot anul!

Sponsori

Banca Transilvania


Allianz-Țiriac

Allianz-Țiriac Asigurari, companie membra a Grupului Allianz - unul din liderii mondiali în domeniul serviciilor financiare si de asigurari - se remarca prin forta si stabilitatea financiara mentinute de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate pe piata romaneasca a asigurarilor. La ora actuala, Allianz-Țiriac ofera o gama completa de produse si servicii de protectie si planificare financiara, pe toate segmentele de asigurari - auto, bunuri, raspundere, viata, sanatate, clientul avand posibilitatea de a alege dintre planurile de asigurare oferite varianta potrivita nevoilor sale specifice, din perspectiva riscurilor acoperite si a primelor de asigurare corespunzatoare. Oferta Allianz-Țiriac acopera intreg spectrul de nevoi pentru toate categoriile de clienti persoane fizice, IMM sau companii mari si foarte mari.

Performantele companiei se bazeaza pe profesionalismul angajatilor si pe implicarea si expertiza internationala a Grupului Allianz, reputatia acesteia fiind confirmata de loialitatea clientilor care aleg Allianz-Țiriac drept partener de incredere pentru a le proteja familia si proprietatile.

Partener media

Radio Guerrilla


Parteneri

Electric Castle

18-22 July 2018
Electric Castle is a unique festival experience that takes place on the amazing domain of Banffy Castle, in Transylvania. It shakes up the way people interact with a festival by combing an eclectic musical lineup with arts, technology and a visually innovative concept.
www.electriccastle.ro

Ski Resort Transalpina

La Ski Resort Transalpina, pe un domeniu de peste 30 de hectare se pot practica sporturi de iarna, in conditii excelente!
- 9 km de partii dotate cu lanci si tunuri pentru zapada artificiala si grade diverse de dificultate;
- instalatii de transport pe cablu: doua telegondole interconectate, doua teleski-uri si un telescaun;
- instructori de ski si snowboard;
- après-ski la cota 1850, restaurant-terasa la statia imbarcare si restaurant la statia intermediara;
- centru de inchiriere echipament sportiv.
Un calendar plin de evenimente cu o tematica speciala pentru fiecare luna a sezonului, completeaza intr-un mod special clipele minunate traite intr-un decor de vis!

Snowboard Pro

SnowboardPRO a luat nastere in urma pasiunii pentru acest sport minunat. Daca la inceput totul era doar o idee nascuta dintr-un hobby, pe parcursul ultimilor ani am reusit sa cream un business aducand pe piata cea mai variata gama de produse snowboard. Dorim sa ii ajutam atat pe cei noi initiati in acest sport cu echipamente la preturi mai avantajoase, cat si pe cei chiar foarte avansati, acestora oferindu-le ultimele modele de snowboards, legaturi snowboard si boots snowboard de la cele mai cunoscute firme precum Burton, Forum, Rome, LibTech, Nitro, Flow, Vans, Atomic si multe altele. Echipamentele oferite sunt fie de rent, fie de test de aici putand alege ultimele modele sau noi. Incercam sa oferim o gama cat mai variata asttfel incat sa putem satisface cerintele tuturor clientilor.

Boarder’s

Primul magazin din Romania, deschis in 2001 si dedicat exclusiv pasionatilor de riding pe placa: snowboard, skate, surf si kite. Din 2002 este magazin reprezentant Burton Snowboards. La Snow Fest Boarder's va fi providerul echipamentelor de test Burton Snowboards, din colectia 2017 - 2018.

Sport Guru

Cel mai mare magazin online de articole sportive specializate, SportGuru.ro, are in portofoliu peste 12000 de produse 100% originale cu preturi competitive nu doar pe teritoriul tarii noastre ci si la nivel european. Sport Guru este importator sau revanzator autorizat pentru mai mult de 100 de marci din 26 categorii: ciclism, alergare, schi, inot, triatlon, tenis, box, baschet, arte martiale si altele. De asemenea Sport Guru dispune de o Zona Tehnica complet echipata pentru a va oferi servicii la standarde ridicate: service schiuri si placi snowboard, service biciclete, termoformare clapari, racordare rachete, determinare pronatie.

GoPro

Skipass

In materie de oferte de schi pe piața romănească, putem afirma fără exagerare, că totul a inceput cu SKIPASS, agentie touroperatoare din Cluj Napoca.
In urmă cu 12 ani au fost primii care au ofertat ca destinatie de schi Slovacia …. si așa s-a deschis apetitul românilor pentru schi in străinătate. Următorul pas a fost Austria, mecca sporturilor de iarna. Destinații ca Zell am See Kaprun, Zillertal, Solden au devenit povestea celor de la Skipass, iar turiștii români au avut pentru prima oara șansa să consulte cataloage scrise in limba română, cu prezentări de stațiuni, domenii de schi și hoteluri, adevărate compendii cu informații utile pentru iubitorii sporturilor de iarna. Paleta de oferte a fost bineinteles imbogătita cu alte destinații alpine cum ar fi Franța si Italia.
Azi SKIPASS trimite la schi peste 4000 de turiști romăni anual, ofertează sejururi individuale in Austria, Franța și Italia, este coorganizatorul evenimentelor Romanian Ski Days din Austria, SNOW FEST Franța, Italian SNOW FEST si alte ieșiri la schi marca SNOW FEST.

Snow Rippers

Comunitatea snowboarderilor din Romania, stransa sub un singur acoperis. Tutoriale, vanzari, discutii, toate le gasesti pe www.snowrippers.ro

Romani in UK

Locul virtual de intalnire al romanilor din Marea Britanie.
O comunitate definita prin diversitate, energie, sprijin, pasiune pentru noutate, cultura, sport si timp liber petrecut oriunde si oricand, dar nu oricum - intre prieteni! Nascut din initiativa unui roman care stie ce inseamna sa traiesti in alta tara, www.romani.co.uk isi atinge scopul atunci cand reusim sa facem lucruri bune pentru romanii de aici: lobby pentru drepturile romanilor, campanii caritabile, evenimente sociale, promovarea si participarea ca parteneri media la cele mai importante evenimente organizate de sau pentru romanii din Marea Britanie.

SkiPass Magazine

Enjoy the Ride

De multe ori trăim momente aparent neimportante sau fără legătură între ele. Cu toate acestea, credem că toate întâlnirile pe care le avem de-a lungul vieții, au un scop pe care dacă suntem puțin atenți, îl descoperim. Câteodată cu uimire, ce-i drept. Este important ca în orice acțiune să existe inițiativă. Astfel, colorăm idei, pasiuni și aventuri. Cu un acut simț al artei și motivației, am fondat un proiect care împărtășește pasiunile și le redescoperă în fiecare zi. Aceasta este povestea Enjoy the Ride.

Webleaf

E greu să-ti faci o autodescriere pentru site, dar pe scurt zicem despre noi atât: Prietenii de la Webleaf se ocupa de partea de online pentru Snow Fest

  •   Str. Calea Turzii nr. 16,
         Cluj-Napoca, Cod: 400193
  •   +40 720 -544 -345
  •   +40 264 -595 -638
  • [email protected]