Cazare apartamente

Apartamentele sunt compartimentate diferit și pot fi de 4, 6 și 8 persoane. Selecția rezidenței, respectiv a tipului de apartament o veți putea face  din interfața de administrare rezervări, începând cu data de 3 Martie.


Rezervarea unui anumit tip de apartament nu se va confirma decât după ocuparea tuturor locurilor din acesta.
În cazul în care optați să stați, de exemplu, 3 persoane într-un apartament de 4, trebuie să achitați patul gol neocupat. Această regulă se răsfrânge asupra tuturor tipurilor de apartament.
În cazul în care nu vor fi ocupate toate locurile dintr-un apartament, dar nici achitate ca și loc gol, acestea vor fi repartizate de către Echipa Snow Fest.


Mai jos găsiți o descriere generală a tipurilor de apartamente:
Toate apartamentele, indiferent de mărimea lor, dispun de chicinetă cu chiuvetă, aragaz cu 2/4 plite, frigider; unele dispun de cuptor cu microunde și, în general, apartamentele sunt dotate cu mașină de spălat vase. De asemenea, există fie o masă, fie un colțar cu masă, prevăzut pentru servirea mesei.


Apartament pentru 4 persoane
Suprafața: între 20 – 43 m2
Compartimentarea lor poate fi diferită. Cele mai mici apartamente tip studio dispun de o cameră de zi cu canapea pentru 2 persoane + un alcov cu pat supraetajat; altele pot avea dormitor cu 1 pat dublu sau 2 paturi separate și cameră de zi cu canapea pentru 2 persoane. Băile dispun de chiuvetă, de duș sau cadă, iar cabina wc este în general separată.


Apartament pentru 6 persoane
Suprafața: între 40 – 50 m2
Unele pot avea un alcov cu un pat supraetajat, dormitor cu pat dublu și cameră de zi cu canapea extensibilă pentru 2 persoane. Altele pot avea 3 camere – 1 dormitor cu pat dublu sau pat supraetajat , unul cu 1 sau 2 paturi single și living cu canapea extensibilă pentru 2 sau 3 persoane. Băile dispun de chiuvetă, de duș sau cadă, iar cabina wc este în general separată.


Apartament pentru 8 persoane
Suprafața: între 60 – 75 m2
Unele pot avea 2 dormitoare, o cabină cu 1 pat supraetajat și o cameră de zi cu canapea pentru 2 persoane. Altele pot fi pe două etaje – 1 dormitor cu 4 paturi single, 1 dormitor cu 2 paturi single, cameră de zi cu canapea pentru 2 persoane. Mai există căteva apartamente de 8 persoane ce dispun de 1 dormitor cu 2 paturi supraetajate ( pentru 4 persoane ) , de dormitor cu pat dublu si de living cu canapea extensibila pentru 2 persoane. Apartamentele de 8 persoane dispun de câte: fie 1 sau 2 băi cu chiuvetă, de duș sau cadă și de o cabină cu wc separat.


Important: garanția (60 Euro/persoana) se achită la check-in. Garanția se restituie după intoarcerea în țară dacă apartamentul nu este deteriorat , și dacă acesta este curat. Ce înseamnă un apartament curat? Trebuie să aspirați și sa stergeti cu mopul , să lăsați vasele curate și să duceți gunoiul. În caz contrar se poate reține de către proprietar o anumită sumă din garanție.
Daca nu mai aveți chef să faceți curat la plecare, trebuie doar să duceți gunoiul și să plătiți taxa de curățenie de 55 Euro / apartament de 4 persoane, 75 Euro / apartament de 6 persoane, 95 Euro / apartament de 8 persoane

Sistemul franțuzesc de cazare în apartamente nu pune la dispoziția clienților prosoape doar contra cost, așadar aveți 2 opțiuni: fie vă aduceți de acasă, fie plătiți o taxa de 12 euro/persoană pentru prosoape.

Snow Fest - ediția a VIII-a | 24-31 Martie 2018- Les 2 Alpes, Franța

cazare 7 nopți | skipass 6 zile | 225 km de pârtii | 3600 m altitudine | 53 instalații de cablu | peste 30 concerte live & party-uri | soare, prieteni și multă distracție

  •   Str. Calea Turzii nr. 16,
         Cluj-Napoca, Cod: 400193
  •   +40 720 -544 -345
  •   +40 264 -595 -638
  • contact@skipass.ro