Lecții ski și snowboard

Cursuri de schi

Începători (5 zile, 2 ore / zi, 130 euro / persoană, în grupuri de maxim 4, program: duminica - joi, vineri - concurs și premiere) – aici te punem pe picioare, adică în clăpari și pe schiuri; facem cunoștință cu echipamentul, cu zăpada, cu pârtia și cu teleschiul; apoi încercăm primele coborâri, scuipând în sân de bucurie că am reușit; facem primele ocoliri în plug și primele folosiri ale genunchilor pentru stabilitate pe pârtie verde


Intermediari (5 zile, 2 ore / zi, 130 euro / persoană, în grupuri de maxim 4) – aici avansăm spre pârtiile albastre, care ne vor oferi suficient spațiu (și motive) să încercăm, pas cu pas, coborârea și ocolirea cu schiurile în paralel, precum și punctarea cu bățul; vom face primele coborâri în carving pe pantă slab înclinată, încercând să înțelegem și să folosim forma schiului și greutatea corpului nostru (prin balansul genunchilor și distribuirea greutății pe schiuri); totodată, vom mări viteza și vom dobândi mai multă încredere în picioarele noastre și în relieful pârtiei


Freeski (6 zile, 2 ore / zi, 160 euro / persoană, în grupuri de maxim 4) – odata ce stăpânim bine tehnica de schi alpin putem să schimbăm schiurile și să ieșim în zone cu powder, unde folosim balansul și unde toate elementele învățate până acum trebuie aplicate accentuat, perfect. Asta ne va ajuta să intrăm în snowpark pentru a învața trick-uri de freestyle pe elementele din snow park : kikere, box-uri, țevi și alte jucării pe care le vom gasi acolo.


Curs privat (2 ore - 60 euro)


Cursuri snowboard

Inițiere/începători (5 zile, 2 ore / zi, 130 euro / persoană, în grupuri de maxim 5, vineri - concurs și premiere)
În trei pași simplu te ajutăm să te împrietenești cu snowboardul.
Pasul 1 - învățăm care este echipamentul adecvat, cum ne echipăm corect, termenii specifici, aflăm cu ce picior ne dăm în față, descoperim poziția corectă pe placă.
Pasul 2 - învățam pașii de bază ( la deal, la vale, dreapta/stânga) cu un singur picior în legătură, traverseul pe călcâie și pe vârfuri, cum să accelerăm și să oprim.
Pasul 3 - În acest punct vom începe să legăm virajele,să coborâm o pârtie albastră în control și siguranță, să urcăm cu teleschiul.


Intermediari (5 zile, 2 ore / zi, 130 euro / persoană, în grupuri de maxim 5)
Începem cu: stabilirea nivelului fiecărui student și corectarea poziției pe placă, controlarea vitezei în viraje pe pârtile cu nivel ușor și mediu de dificultate.
Lucrăm la: perfecționarea formei și mărimii virajelor, flexiei, extensei și presiunii care o punem pe canturi, unghiului dintre partie și corpul nostru.
Finalizăm cu: tehnica carve care îți va crește viteza, forța și precizia în fiecare viraj indiferent de teren și dificultatea pârtiei; olie pe loc și la viteză mică


Freestyle (3 sesiuni 2h / zi – 120 euro/persoană | 5 sesiuni 2h / zi- 160 euro/persoană | în grupuri de maxim 5)
Aici vorbim de partea cool și impresionantă din snowboarding pe care toți riderii o visează.
Noi te așteptam la lecții de freestyle doar după ce ne asigurăm că te descurci perfect cu primele două etape de curs : viraje și carve. Daca ne convingi, învățăm apoi ce înseamnă aterizări sigure, sărituri mici, Ollie, grab-urile, riding fakie, rotațiile de  baza în flat și in aer adică 180, 360. Pentru mai multă adrenalina riderii avansați vor putea învăța împreună cu instructorii cum să intre corect și sigur pe elemente precum țevile și boxurile, avansând apoi ușor spre trick-uri precum board slide, 50/50, front board, 180 in, 180 out.
Dacă crezi că e timpul să înveți să zobori și să te învârți cu boardul, fixează booții în legături și noi te asteptăm la treabă.


Curs privat (2 ore - 60 euro | inițiere/intermediari/freestyle/freeride )Înscrierile la cursuri se vor face din contul Snow Fest din 10 Ianuarie până în 5 Martie.
Locul se confirma prin plata unui avans de 30 euro/persoană, diferența urmând să fie plătită în stațiune. * o grupa se formează la minim 3 participanți, daca sunt mai puțin de 3 înscriși se va recalcula timpul si prețul cursului


Persoane de contact pentru informații suplimentare despre cursuri (zilnic intre 18:00 - 20:00)
- Ella Zegrean ( +4 0741-159-379 )

Snow Fest - ediția a VIII-a | 24-31 Martie 2018- Les 2 Alpes, Franța

cazare 7 nopți | skipass 6 zile | 225 km de pârtii | 3600 m altitudine | 53 instalații de cablu | peste 30 concerte live & party-uri | soare, prieteni și multă distracție

  •   Str. Calea Turzii nr. 16,
         Cluj-Napoca, Cod: 400193
  •   +40 720 -544 -345
  •   +40 264 -595 -638
  • contact@skipass.ro