Briancon - Serre Chevalier, 28 Ian - 4 Feb 2017, 290 Euro (cazare + skipass)

Cazare și tarife

Rezidența Signal du Prorel
Rezidența este situată în centrul stațiunii Briancon, la 50 m de pârtie, lângă Prorel Cable Car și în vecinătatea rezidenței Relais de la Guisane. Se află aproape de magazine, baruri și restaurante.

Apartamentele sunt de 4 / 8 / 10 persoane și toate sunt dotate cu o chicinetă complet utilată, spațiu de luat masa, baie cu duș, wc.

Apartamente de 4 persoane: alcov cu paturi supraetajate + living cu canapea cu 2 locuri de dormit + chicinetă + baie cu duș + wc
Apartamente de 8 persoane: 2 camere cu pat dublu + cabină de dormit cu paturi supraetajate + living cu canapea cu 2 locuri de dormit + chicinetă + 2 băi cu duș + 1 wc
Apartamente de 10 persoane: 3 camere cu pat dublu + cabină de dormit cu paturi supraetajate + living cu canapea cu 2 locuri de dormit + chicinetă + 2 băi cu duș + 1 wc

! În cazul în care un apartament nu se va ocupa în totalitate, veți avea 2 opțiuni: 1) achitați locul/locurile goale, 2) repartizăm noi pe cineva cu dvs. în apartament.

Tarif: 290 Euro/pers/7 nopți cazare + 6 zile skipass
Beneficiați de 50 Euro reducere pentru rezervări până în 1 August!

Loc gol: 140 euro

Tarife transport:
Transport cu autocarul: Cluj-Napoca - 120 Euro, *București - 150 Euro, *Timișoara - 120 Euro
Transfer de la aeroporturile: **Milano Linate, Milano Bergamo - Orio al Serio, Milano Malpensa, Torino Caselle - 85 Euro
Transport echipament de ski/snowboard *** - 25 Euro/echipament (skiuri+clăpari / placă+boots + cască) - pentru cei care aleg ca și variantă de transport autocarul din țară, transportul echipamentului este inclus în preț.

* Plecarile din București și Timișoara se asigură pentru grup de minim 30 de persoane. În cazul în care grupul este mai mic, plecarea se va face din Cluj-Napoca pentru cei din București cu returnarea diferenței de 30 de Euro, respectiv Oradea pentru cei din Timișoara.

** Înainte de a vă achiziționa biletele de avion vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea orarului de zbor.
Va rugam sa aveti în vedere faptul că transferurile nu sunt private, în autocarele de transfer sunt comasate mai multe orare de zbor de la diferite aeroporturi, astfel vor fi din păcate situații în care va trebui să așteptați mai multe ore în aeroport. Vă promitem, însă că vom face tot posibilul să scurtăm timpii de așteptare!

*** Pentru cei din Cluj Napoca echipamentele se vor preda cu aprox. 1 săptămână înainte de începerea sejurului la sediul agenției de pe Calea Turzii nr. 16. Cei din alte orașe vor trebui să trimită echipamentele prin curier la sediul agenției (costurile curierului vor fi suportate de catre client). Acestea trebuie să ajungă la sediul agenției până lunea din săptămâna plecării.

 

Prezentare stațiune

Serre Chevalier este unul dintre cele mai întinse domenii de schi din Franța. Stațiunea se situează între 1200 și 2800 m altitudine și însumează 250 km de pârtii pentru toate categoriile de schiori.
Pentru începători există pârtii excelente lângă Villeneuve, cei intermediari se pot bucura de peisajul oferit de Parcul National Des Ecrins în timp ce schiază pe pârtiile roșii din Prorel, Aiguillet și Enduit. Schiorii experimentați vor îndrăgi pârtia neagră "Olympic Luc Alphand". Serre Chevalier este recunoscută ca destinație de top pentru snowboarderi datorită numeroaselor posibilități de off-piste.
Domeniul deține 102 pârtii dintre care 13 pârtii negre, 37 pârtii roșii, 28 pârtii albastre și 24 pârtii verzi, 62 de instalații pe cablu și una dintre cele mai performante tehnici pentru zăpadă artificială. Serre Chevalier este alcătuit din 4 stațiuni principale: Briancon, Chantemerle, Villeneuve și Monetier-les-Bains, fiecare oferindu-vă un farmec special și unic pentru a vă face vacanța cât mai frumoasă. De la intimitatea Monetier-ului până la ambianța cosmopolită a Briancon-ului, Serre Chevalier oferă o serie de facilități atât pe pârtiile de schi cât și înafara acestora.
Apre-ski-ul în Serre Chevalier este asigurat de baruri cu muzică live, printre care cel mai cunoscut este La Grotte Yeti, iar dintre cluburi: La Baita și Bam Bam. Alte activități de care vă puteți bucura în Serre Chevalier sunt: fitness, saună, jacuzzi, patinoar (Chantemerle și Villeneuve), piscină interioară încălzită (Villeneuve).

 

Servicii incluse:
- cazare 7 nopți ]n apartamente de 4/6/8 persoane
- 6 zile skipass domeniul Serre Chevalier


Servicii neincluse:
- masa
- transport
- taxa de stațiune aprox. 1 euro/pers/zi
- garanție: aprox. 200-300 euro/apartament/sejur care se achită la fața locului și care se returnează la aprox. o săptămână de la întoarcerea în țară în cazul în care apartamentul se va preda curat și fără daune.* Daca nu mai aveți chef să faceți curat la plecare, trebuie doar să duceți gunoiul și să plătiți taxa de curățenie.
- taxa de curățenie (opțională): aprox. 40-90 euro/apartament
- lenjerie de pat și prosoape: contra cost (opțional)
- produse de curățenie

* Ce înseamnă un apartament curat? Trebuie să aspirați și sa stergeti cu mopul , să lăsați vasele curate și să duceți gunoiul. În caz contrar se poate reține de către proprietar o anumită sumă din garanție.

Condiții de rezervare:
- la rezervare se achită un avans de 100 euro, iar diferența de plată până cu o lună înainte de plecare.

Beneficiați de 50 Euro reducere pentru rezervări până în 1 August!

 

Inscrieri pe contact@skipass.ro

Vezi datele de contact!

  •   Str. Calea Turzii nr. 16,
         Cluj-Napoca, Cod: 400193
  •   +40 720 -544 -345
  •   +40 264 -595 -638
  • contact@skipass.ro