Snow Fest Preview Days @ Ski Resort Transalpina, 15-18 Februarie, de la 450 lei (cazare + skipass)

Primul festival de ski & fun din Romania @ Ski Resort Transalpina a ajuns la ediția cu numărul 2, programul fiind unul intens așa cum v-am obișnuit până acum. Ne așteaptă 2 concerte outdoor, la baza pârtiei, în zilele de vineri și sâmbătă cu: Les Elephants Bizarres și Șuie Paparude, petreceri la 1850 m și after party-uri la Căminul Cultural Voineasa unde vor mixa: Blanilla, Golan, Dj Shiver, Waren și Zo.

V-am pregătit și un pachet ce include 3 zile skipass (vineri, sâmbătă și duminică) + 3 nopți de cazare (joi, vineri și sâmbata) în Voineasa cu prețuri începand cu 450 de Lei/persoana.

Daca vrei să-ți faci încălzirea pentru ediția a VIII-a Snow Fest, ce va avea loc între 24-31 Martie în Les 2 Alpes - Franța vino la Transalpina!

Urmarește event-ul pe Facebook!

Cazare și tarife

Pentru rezervări trimiți email pe vacante@sfaratours.ro în care să specificați numărul de camere dorit, 2-3 pensiuni pe care le preferați și un număr de telefon, iar noi te vom contacta pentru a-ți confirma disponibilitatea. 

Prezentare stațiune

La Ski Resort Transalpina, pe un domeniu de peste 30 de hectare se pot practica sporturi de iarna, in conditii excelente!
- 9 km de partii dotate cu lanci si tunuri pentru zapada artificiala si grade diverse de dificultate;
- instalatii de transport pe cablu: doua telegondole interconectate, doua teleski-uri si un telescaun;
- instructori de ski si snowboard;
- après-ski la cota 1850, restaurant-terasa la statia imbarcare si restaurant la statia intermediara;
- centru de inchiriere echipament sportiv.
Un calendar plin de evenimente cu o tematica speciala pentru fiecare luna a sezonului, completeaza intr-un mod special clipele minunate traite intr-un decor de vis!

 

Inscrieri pe contact@skipass.ro

Vezi datele de contact!

  •   Str. Calea Turzii nr. 16,
         Cluj-Napoca, Cod: 400193
  •   +40 720 -544 -345
  •   +40 264 -595 -638
  • contact@skipass.ro