Snow Fest Preview Days @ Ski Resort Transalpina, 26-29 Ianuarie, de la 390 lei (cazare + skipass)

Primul festival de ski & fun din Romania @ Ski Resort Transalpina se va desfașura pe 3 zile, programul fiind unul intens așa cum v-am obișnuit până acum. Ne așteaptă 2 concerte outdoor în zilele de vineri și sâmbătă cu Subcarpați și Șuie Paparude, petreceri la 1850 m și after party-uri în cort încălzit situat la baza partiei unde in cele 3 zile ale evenimentului vor mixa: Blanilla, Bully, CDj Team, Golan, MadLiquid, Shiver, Zo. Vom avea food vans, zone de chill out, concursuri, testare echipamente si multe alte surprize.

V-am pregătit și un pachet ce include 3 zile skipass (vineri, sâmbătă și duminică) + 3 nopți de cazare (joi, vineri și sâmbata) în Voineasa cu prețuri începand cu 390 de Lei/persoana.

Daca vrei să-ți faci încălzirea pentru ediția a VII-a Snow Fest, ce va avea loc între 18-25 Martie în Les 2 Alpes - Franța vino la Transalpina!

Urmarește event-ul pe Facebook!

Cazare și tarife

Pentru rezervări trimiți email pe vacante@sfaratours.ro în care să specificați numărul de camere dorit, 2-3 pensiuni pe care le preferați și un număr de telefon, iar noi te vom contacta pentru a-ți confirma disponibilitatea.

Pensiunea Dalia

Pensiunea Dalia este situata in statiunea Voineasa Judetul Valcea pe malul raului Lotru, la poalele muntilor cu acelasi nume, la o altitudine de 650m, intr-o zona pitoreasca si linistita cu grad de poluare 0.

Capacitatea de cazare este de 9 camere 23 de locuri(cu posibilitate de suplimentare). Cele 9 camere se afla in 2 corpuri:
Un corp cu 6 camere, cu 2, respectiv 3 locuri(15 locuri) situate pe 2 nivele;5 bai; balcoane; bucatarie complet utilata; 2 livinguri spatioase unde se pot organiza mese festive, revelioane, etc; sala de mese ;tv cablu; apa calda; incalzire centrala.

Cel de-al doilea corp cu 3 dormitoare 2 respectiv 3 locuri(8 locuri); 3 bai; balcoane; bucatarie complet utilata; living; tv cablu; apa calda; incalzire centrala; garaj; gratar-barbeque.

La parterul pensiunii gasiti spatii comerciale: magazin alimentar, bar, terasa, cu program de functionare zilnic, iar la saubsol club/discoteca deschis in week-end.

Numar camere Tip camera Pret/Persoana/Sejur (3 nopti cazare+ 3 zile skipass)
1 camera tripla cu baie 420 Lei
vezi galeria foto
Hostel Voineasa

Hostelul este situat in centrul localitatii Voineasa, pe malul raului Lotru. Aceasta dispune de 24 locuri de cazare, sala fitness, sala jocuri(biliard, tenis de masa, mini fotbal) cu acces gratuit, sala de mese si bucatarie complet utilata. Deasemenea Hostel Voineasa dispune de spatii pentru gratare, teren de minifotbal,cu folosinta multipla:tenis,volei,basket(Momentan,acest teren nu poate fi folosit fiind in renovare!). Raul Lotru curge la 3 metri de locul unde va serviti cafeaua!

Numar camere Tip camera Pret/Persoana/Sejur (3 nopti cazare+ 3 zile skipass)
1 camera 4 locuri 375 Lei
vezi galeria foto 

Prezentare stațiune

La Ski Resort Transalpina, pe un domeniu de peste 30 de hectare se pot practica sporturi de iarna, in conditii excelente!
- 9 km de partii dotate cu lanci si tunuri pentru zapada artificiala si grade diverse de dificultate;
- instalatii de transport pe cablu: doua telegondole interconectate, doua teleski-uri si un telescaun;
- instructori de ski si snowboard;
- après-ski la cota 1850, restaurant-terasa la statia imbarcare si restaurant la statia intermediara;
- centru de inchiriere echipament sportiv.
Un calendar plin de evenimente cu o tematica speciala pentru fiecare luna a sezonului, completeaza intr-un mod special clipele minunate traite intr-un decor de vis!

 

Inscrieri pe contact@skipass.ro

Vezi datele de contact!

  •   Str. Calea Turzii nr. 16,
         Cluj-Napoca, Cod: 400193
  •   +40 720 -544 -345
  •   +40 264 -595 -638
  • contact@skipass.ro