La Plagne - Paradiski, 27 Ian - 3 Feb 2018, 360 Euro (cazare + skipass)

Cazare și tarife

Chalets and Lodges des Alpages
Amplasate în zona de schi La Plagne din domeniul schiabil Paradiski, la 20 m de pârtie, rezidența are acces direct la instalațiile de transport pe cablu. Este compusă din mai multe lodge-uri și se află la câteva minute de baruri, magazine și restaurante.

Lodge pentru 6 persoane: 1 dormitor cu pat dublu + o cabină de dormit sau alcov cu paturi supraetajate + cameră de zi cu canapea de dormit pentru 2 persoane + chicinetă complet utilată + baie cu duș sau vană + wc + balcon.
Lodge pentru 8 persoane: 1 dormitor cu pat dublu + 1 dormitor cu două paturi twin + un alcov cu paturi supraetajate + cameră de zi cu canapea de dormit pentru 2 persoane + chicinetă complet utilată + baie cu duș sau vană + wc + balcon (unele pot avea o baie suplimentară).

! În cazul în care un chalet nu se va ocupa în totalitate, veți avea 2 opțiuni: 1) achitați locul/locurile goale, 2) repartizăm noi pe cineva cu dvs. în chalet.

Tarif: 360 Euro/pers (7 nopți cazare + 6 zile skipass Paradiski Illimite)
Loc gol în apartament (opțional): 180 euroTarife transport:

Transport cu autocar / microbuz din țară: Cluj-Napoca - 130 Euro, *București - 160 Euro , *Timișoara - 130 Euro
Transfer de la aeroporturile: **Milano Linate, Milano Bergamo - Orio al Serio, Milano Malpensa, Torino Caselle - 95 Euro
Transport echipament de ski/snowboard *** - 25 Euro/echipament (skiuri+clăpari / placă+boots + cască) - pentru cei care aleg ca și variantă de transport autocarul din țară, transportul echipamentului este inclus în preț.

* Plecarile din București și Timișoara se asigură pentru grup de minim 30 de persoane. În cazul în care grupul este mai mic plecarea se va face din Cluj-Napoca pentru cei din București cu returnarea diferenței de 30 de Euro, respectiv Oradea pentru cei din Timișoara.

** Asigurăm transfer doar pentru zborule care îndeplinesc urmatoarele condiții: la tur în data de 27.01. avionul ajunge până la maxim ora 15:00, iar la retur în data de 03.02. avionul decolează după ora 12:00.
Înainte de a vă achiziționa biletele de avion vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea orarului de zbor.

!! Va rugam sa aveti în vedere faptul că transferurile nu sunt private, în autocarele de transfer sunt comasate mai multe orare de zbor de la diferite aeroporturi, astfel vor fi din păcate situații în care va trebui să așteptați mai multe ore în aeroport. Vă promitem, însă că vom face tot posibilul să scurtăm timpii de așteptare!

*** Pentru cei din Cluj Napoca echipamentele se vor preda cu aprox. 1 săptămână înainte de începerea sejurului la sediul agenției de pe Calea Turzii nr. 16. Cei din alte orașe vor trebui să trimită echipamentele prin curier la sediul agenției (costurile curierului vor fi suportate de catre client). Acestea trebuie să ajungă la sediul agenției până lunea din săptămâna plecării.

 

Prezentare stațiune

Domeniul Paradiski (Les Arcs-Peisey-Vallandry-La Plagne)
Prin interconectarea mai multor stațiuni, respectiv a zonelor de schi, realizată în sezonul 2003/2004, s-a născut Paradiski, una dintre cele mai vaste regiuni de schi din Europa. Situat între 1200 m / 3570 m altitudine, domeniul cumulează peste 425 km de pârtii. Domeniul este dotat cu 306 tunuri de zăpadă, 164 telescaune și câteva snowpark-uri. Lungimea considerabilă a pârtiilor acestei regiuni este dată de legătura realizată între Les Arcs și La Plagne cu ajutorul telecabinei de două niveluri.
Capacitatea totală a instalațiilor este de 210.000 persoane pe oră.
Paradiski este „cutia cu bijuterii'' a alpilor francezi, priveliști ce-ți taie respirația, sătucuri cu arhitectură montană fermecătoare, încântare la orice pas. Vârfurile Mont Blanc, Belle Corte și Pierra Menta se arată în toată splendoarea lor.
Cu skipass-ul Paradiski Illimite aveți acces zilnic la tot domeniul Paradiski și anume 425 de km – Les Arcs și La Plagne, o regiune cu legături extraordinare asigurate prin infrastructură modernă, de ultimă generație! Schi alpin, snowboard, off piste - intr-un cuvânt no limits!
Pe lângă pârtiile perfect pregătite vă așteaptă o multitudine de activități cum ar fi paragliding, snowbike, airboard, ice diving.
Regiunea Savoie are o bucătărie de excepție, brânzeturi și vinuri nobile, fripturi din cărnuri maturate - un adevărat paradis culinar. Bucătăria internațională are deasemenea un loc de cinste în meniurile restaurantelor.

 

Servicii incluse:
- cazare 7 nopți în lodge-uri de 6/8 persoane în rezidența Chalets and Lodges des Alpages
- skipass 6 zile pe domeniul Paradiski (skipass Paradiski Illimite)


Servicii neincluse:
- masa
- transport
- taxa de stațiune aprox. 1,65 euro/pers/zi
- garanție: aprox. 260 euro/lodge/sejur care se achită la fața locului și care se returnează la aprox. o săptămână - 10 zile de la întoarcerea în țară în cazul în care apartamentul se va preda curat și fără daune.* Daca nu mai aveți chef să faceți curat la plecare, trebuie doar să duceți gunoiul și să plătiți taxa de curățenie.
- taxa de curățenie (opțională): aprox. 40-300 euro/lodge-chalet/sejur
- lenjerie de pat și prosoape: contra cost (opțional)
- produse de curățenie
- TV (35 euro/săptămână - opțional)

* Ce înseamnă un apartament curat? Trebuie să aspirați și să ștergeti cu mopul, să lăsați vasele curate și să duceți gunoiul. În caz contrar se poate reține de către proprietar o anumită sumă din garanție.

Condiții de rezervare:
- la rezervare se achită un avans de 100 euro, iar diferența de plată până cu o lună înainte de plecare.

 

Inscrieri pe contact@skipass.ro

Vezi datele de contact!

  •   Str. Calea Turzii nr. 16,
         Cluj-Napoca, Cod: 400193
  •   +40 720 -544 -345
  •   +40 264 -595 -638
  • contact@skipass.ro