Les 2 Alpes, 09-16 Dec 2017, 240 Euro (cazare + skipass)

Cazare și tarife

Apartamente în rezidențe nenominale L2A
Apartamentele standard de 4 / 6 persoane în rezidențe nenominale sunt situate la maxim 300 m de instalațiile de cablu sau skibus și în apropierea magazinelor, barurilor și restaurantelor.

Mai jos găsiți o descriere generală a tipurilor de apartamente:
Toate apartamentele dispun de chicinetă cu chiuvetă, aragaz cu 2/4 plite, frigider; unele dispun de cuptor cu microunde și, în general, apartamentele sunt dotate cu mașină de spălat vase. De asemenea, există fie o masă, fie un colțar cu masă, prevăzut pentru servirea mesei.

Apartament pentru 4 persoane: Majoritatea dispun de o cameră de zi cu canapea pentru 2 persoane + un alcov cu pat supraetajat. Altele pot avea dormitor cu 1 pat dublu sau 2 paturi separate și cameră de zi cu canapea pentru 2 persoane. Băile dispun de chiuvetă, de duș sau cadă, iar cabina wc este în general separată.

Apartament pentru 6 persoane: Majoritatea au un alcov cu un pat supraetajat, dormitor cu pat dublu și cameră de zi cu canapea extensibilă pentru 2 persoane. Altele pot avea 3 camere – 1 dormitor cu pat dublu sau pat supraetajat, unul cu 2 paturi single și living cu canapea pentru 2 persoane. Băile dispun de chiuvetă, de duș sau cadă, iar cabina wc este în general separată.

! În cazul în care un apartament nu se va ocupa în totalitate, veți avea 2 opțiuni: 1) achitați locul/locurile goale, 2) repartizăm noi pe cineva cu dvs. în apartament.


Tarif: 240 Euro/pers (7 nopți cazare + 6 zile skipass Les 2 Alpes)

Loc gol în apartament (opțional): 140 euro


Tarife transport:

Transport cu autocar / microbuz din țară: Cluj-Napoca - 120 Euro, *București - 150 Euro , *Timișoara - 120 Euro
Transfer de la aeroporturile: **Milano Linate, Milano Bergamo - Orio al Serio, Milano Malpensa, Torino Caselle - 85 Euro
Transport echipament de ski / snowboard *** - 25 Euro / echipament (skiuri + clăpari / placă + boots + cască) - !! Pentru cei care aleg ca și variantă de transport autocarul din țară, transportul echipamentului este inclus în preț.

* Plecarile din București și Timișoara se asigură pentru grup de minim 30 de persoane. În cazul în care grupul este mai mic, plecarea se va face din Cluj-Napoca pentru cei din București cu returnarea diferenței de 30 de Euro, respectiv Oradea pentru cei din Timișoara.

** Asigurăm transfer doar pentru zborule care îndeplinesc urmatoarele condiții: la tur în data de 09.12 avionul ajunge până la maxim ora 15:00, iar la retur în data de 16.12. avionul decolează după ora 12:00.
Înainte de a vă achiziționa biletele de avion vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea orarului de zbor.

!! Va rugam sa aveti în vedere faptul că transferurile nu sunt private, în autocarele de transfer sunt comasate mai multe orare de zbor de la diferite aeroporturi, astfel vor fi din păcate situații în care va trebui să așteptați mai multe ore în aeroport. Vă promitem însă că vom face tot posibilul să scurtăm timpii de așteptare.

*** Pentru cei din Cluj Napoca echipamentele se vor preda cu aprox. 1 săptămână înainte de începerea sejurului la sediul agenției de pe Calea Turzii nr. 16. Cei din alte orașe vor trebui să trimită echipamentele prin curier la sediul agenției (costurile curierului vor fi suportate de catre client). Acestea trebuie să ajungă la sediul agenției până lunea din săptămâna plecării.

 

Prezentare stațiune

Dacă e vreo stațiune pe care s-o ții minte toată viața, care să nu doară la buzunar, care să nu fie prea departe de țară și care să-i satisfacă până și pe cei mai „umblați” schiori români, atunci vorbim de Les Deux Alpes un domeniu schiabil vast, cu pârtii și instalații de transport pe cablu performante.
Stațiunea se situează intre 1.300 și 3.600 m altitudine și deține 102 pârtii, ce se întind pe aproximativ 225 km.
Anual au loc, aici, pe cele 20 de hectare, competiții și evenimente sportive de nivel mondial.

Pentru amatorii de snowpark-uri, în 2 Alpes puteți găsi un snowpark de top! O varietate de obstacole, sărituri, half-pipe-uri vă asigură o experiență de neuitat, indiferent de nivelul la care vă situați și, cu siguranță dupa câteva zile petrecute aici, veți vedea progresele realizate!
De asemenea în Les 2 Alpes, cei curajoși și experimentați pot coborî pe "La Grave", unul dintre cele mai solicitante trasee de off-piste din Europa!
Pentru cei mici exista grădiniță cu personal calificat și școli de schi, unde se lucrează diferențiat pe niveluri, individual și în grup.
Posibilitățile de after-ski și distracție sunt multiple: patinoar, 5 centre de fitness, saună, piscină, snowmobil-uri, paraseiling, escaladare cascadă de gheața.

 

Servicii incluse:
- cazare 7 nopți în rezidențe nenominalizate în apartamente de 4/6 persoane
- skipass 6 zile pe domeniul Les Deux Alpes


Servicii neincluse:
- masa
- transport
- taxa de stațiune: aprox. 1,7 euro/pers/zi
- garanție: aprox. 60 euro/pers/sejur - se achită la fața locului și se returnează la aprox. o săptămână - 10 zile de la întoarcerea în țară în cazul în care apartamentul se va preda curat și fără daune; * dacă nu mai aveți chef să faceți curat la plecare, trebuie doar să duceți gunoiul și să plătiți taxa de curățenie.
- taxa de curățenie (opțională): aprox. 60-150 euro/apartament
- lenjerie de pat și prosoape: contra cost (opțional)
- produse de curățenie

* Ce înseamnă un apartament curat? Trebuie să aspirați și să ștergeți cu mopul, să lăsați vasele curate și să duceți gunoiul. În caz contrar se poate reține de către proprietar o anumită sumă din garanție.

Condiții de rezervare:
- la rezervare se achită un avans de 100 euro, iar diferența de plată până cu o lună înainte de plecare.

 

Inscrieri pe contact@skipass.ro

Vezi datele de contact!

  •   Str. Calea Turzii nr. 16,
         Cluj-Napoca, Cod: 400193
  •   +40 720 -544 -345
  •   +40 264 -595 -638
  • contact@skipass.ro