Les Menuires – Les Trois Vallees, 20-27 Ianuarie 2018, de la 380 Euro (cazare + skipass)

Cazare și tarife

Résidence Soleil Vacances 4*
Amplasată în zona Brelin din stațiunea Les Menuires, la baza pârtiei, Résidence Soleil Vacances are acces direct la instalațiile de transport pe cablu. Este compusă din două corpuri de clădire unite printr-un hol interior cu o lungime de 100m. Rezidența dispune de o mică piscină interioară (6mx3m).

Facilități apartamente: toate apartamentele sunt dotate cu chicinetă utilată, cuptor cu microunde, grill, plită, frigider, mașină de spălat vase, cafetieră, prăjitor de pâine, baie cu uscător de păr, WC (uneori separat de restul grupului sanitar), TV prin satelit, Wi-Fi și seif.

Apartament pentru 4 persoane cu 2 încăperi (aprox. 25-30 mp): living cu o canapea pentru 2 persoane, 1 dormitor cu 2 paturi single, chicinetă complet utilată, balcon în majoritatea apartamentelor.
Apartament pentru 6 persoane cu 3 încăperi (aprox. 40-45 mp): living cu o canapea pentru 2 persoane, 2 dormitoare a câte 2 paturi single sau paturi duble, chicinetă complet utilată, balcon.

! În cazul în care un apartament nu se va ocupa în totalitate, veți avea 2 opțiuni: 1) achitați locul/locurile goale, 2) repartizăm noi pe cineva cu dvs. în apartament.


Tarif: 380 Euro/pers (7 nopți cazare + 6 zile skipass* pentru domeniul schiabil Les Menuires)

* 65 Euro/persoană - supliment skipass pentru întreg domeniul Les Trois Vallees -
cel mai vast domeniu schiabil din lume! (opțional)
Loc gol în apartament (opțional): 200 euro


Tarife transport:

Transport cu autocar / microbuz din țară: Cluj-Napoca - 130 Euro, *București - 160 Euro , *Timișoara - 130 Euro
Transfer de la aeroporturile: **Milano Linate, Milano Bergamo - Orio al Serio, Milano Malpensa, Torino Caselle - 95 Euro
Transport echipament de ski/snowboard *** - 25 Euro / echipament (skiuri + clăpari / placă + boots + cască) - pentru cei care aleg ca și variantă de transport autocarul din țară, transportul echipamentului este inclus în preț.

* Plecarile din București și Timișoara se asigură pentru grup de minim 30 de persoane. În cazul în care grupul este mai mic, plecarea se va face din Cluj-Napoca pentru cei din București cu returnarea diferenței de 30 de Euro, respectiv Oradea pentru cei din Timișoara.

** Asigurăm transfer doar pentru zborule care îndeplinesc urmatoarele condiții: la tur în data de 20.01. avionul ajunge până la maxim ora 15:00, iar la retur în data de 27.01. avionul decolează după ora 12:00.
Înainte de a vă achiziționa biletele de avion vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea orarului de zbor.

!! Va rugam sa aveti în vedere faptul că transferurile nu sunt private, în autocarele de transfer sunt comasate mai multe orare de zbor de la diferite aeroporturi, astfel vor fi din păcate situații în care va trebui să așteptați mai multe ore în aeroport. Vă promitem, însă că vom face tot posibilul să scurtăm timpii de așteptare!

*** Pentru cei din Cluj Napoca echipamentele se vor preda cu aprox. 1 săptămână înainte de începerea sejurului la sediul agenției de pe Calea Turzii nr. 16. Cei din alte orașe vor trebui să trimită echipamentele prin curier la sediul agenției (costurile curierului vor fi suportate de catre client). Acestea trebuie să ajungă la sediul agenției până lunea din săptămâna plecării.

 

Prezentare stațiune

Les Menuires este situată între Val Thorens și Saint-Martin-de-Belleville și este o foarte bună variantă pentru cei care doresc să schieze pe domeniul Les Trois Vallees la costuri accesibile. De aici aveți acces rapid la mult mai cunoscuta La Masse, ce dispune de pârtii excelente. Stațiunea are o serie de restaurante, baruri de calitate, precum și câteva magazine și discoteci.

Les Trois Vallees este cel mai mare domeniu schiabil din lume. Are 600 km de pârtii accesibile tuturor turiștilor. Dintre cele 330 pârtii câte numără domeniul, 13% sunt verzi, 39% albastre, 38% roșii și 10% negre, asta însemnând 50% pârtii pentru începători și 50% pârtii pentru avansați.
Rețeaua instalațiilor pe cablu este foarte confortabilă și modernă: 180 instalații pe cablu. Aici principiul de bază este următorul: "cu cât instalațiile de cablu sunt mai performante, cu atât aștepți mai puțin și schiezi mai mult".
Datorită calității naturale și amenajărilor regulate, în Les Trois Vallees zăpada persistă de la începutul lui decembrie până la sfârșitul lunii aprilie. Pârtiile celor 3 văi se situează între 1.300 m și 3.230 m altitudine, 85% din domeniul schiabil fiind situat mai sus de 1.800 m. Există 25 de culmi accesibile, dintre care 10 sunt mai sus de 2.500 m.
Pe teritoriul celor 3 văi sunt în total 2.000 de tunuri de zăpadă care acoperă 1/3 din domeniul schiabil. Zăpada artificială predomină în anumite zone bine determinate cum ar fi:
- în spațiile amenajate pentru copii, pentru a permite micuților să descopere bucuria schiatului în condiții optime
- pe pârtiile de începători, pentru a permite turiștilor să învețe să schieze în cele mai bune condiții și să avanseze cât mai repede.
- pentru retur; stațiunile Les 3 Vallees au fost concepute după modelul "pe schiuri", drumul până la cazare fiind frumos amenajat cu zapadă.
Locuitorii stațiunii sunt conștienți de importanța protejării patrimoniului natural, amenajarea domeniului schiabil fiind cel mai bun exemplu. E important de menționat că în Franța zăpada artificială este constituită doar din aer și apă, nu se adaugă aditivi ca în alte țări. Apa utilizată este tratată cu ultra-violete pentru a elimina riscul contaminării cu bacterii și microbi.
În ceea ce privește instalațiile pe cablu, acestea funcționează pe bază de curent, o parte din el fiind regenerabil, de origine eoliană și hidroelectrică. În ultimii 15 ani, instalațiile pe cablu au fost schimbate cu altele mai moderne și mai performante, permițând degajarea pârtiilor.
Cele 3 văi fac parte din domeniul schiabil cel mai sigur din lume atât din punct de vedere tehnologic cât și din punctul de vedere al pârtiilor. Stațiunile dețin 38 de telescaune, care facilitează atât îmbarcarea cât și debarcarea, 33 de telecabine și 2 teleferice care asigură protejarea fiecarui turist dar în special al copiilor.

 

Servicii incluse:
- cazare 7 nopti în apartamente de 4/6 pers in rezidența Soleil Vaccances 4*
- skipass 6 zile pentru domeniul schiabil Les Menuires
- lenjerie de pat și prosoape
- TV, Wi-Fi, acces la pisina interioară


Servicii neincluse:
- masa
- transport
- taxa de stațiune aprox. 2,5 euro/pers/zi
- garanție: aprox. 300 euro/apartament/sejur care se achită la fața locului și care se returnează la aprox. o săptămână - 10 zile de la întoarcerea în țară în cazul în care apartamentul se va preda curat și fără daune.* Daca nu mai aveți chef să faceți curat la plecare, trebuie doar să duceți gunoiul și să plătiți taxa de curățenie.
- taxa de curățenie (opțională): aprox. 55-100 euro/apartament
- produse de curățenie
- supliment skipass pentru domeniul Les Trois Vallees: 65 euro/pers (opțional)

* Ce înseamnă un apartament curat? Trebuie să aspirați și să ștergeți cu mopul, să lăsați vasele curate și să duceți gunoiul. În caz contrar se poate reține de către proprietar o anumită sumă din garanție.


Condiții de rezervare:
- la rezervare se achită un avans de 100 euro, iar diferența de plată până cu o lună înainte de plecare.

 

Inscrieri pe contact@skipass.ro

Vezi datele de contact!

  •   Str. Calea Turzii nr. 16,
         Cluj-Napoca, Cod: 400193
  •   +40 720 -544 -345
  •   +40 264 -595 -638
  • contact@skipass.ro